MyPizza.co.il
ראשי » מתכונים לפיצה » מתכון לפיצה כפולה עם מילוי מפנק

מתכון לפיצה כפולה עם מילוי מפנק

פיצה פאי

פיצה כפולה, עבה, ומלאה בדברים טובים. מתאימה במיוחד לערבי החורף בזמנים שאתם ממש רעבים וצריכים אוכל מנחם, שיחמם את הבטן ואת הלב.

המרכיבים:

250 גרם גבינה צפתית

250 גרם פטריות טריות, פרוסות

1 בצל קטן קצוץ

1 פלפל ירוק קצוץ

1 כף שמן זית

1 כוס תערובת גבינות צהובות (לפי הטעם)

2 בסיסי בצק דק לפיצה (קנוי או ביתי) בקוטר 30 ס”מ

אופן ההכנה:

מניחים נייר אלומיניום באורך של כ-75 ס”מ על גבי מגש פיצה.

במחבת רחבה מטגנים את הבצל, הפטריות והפלפל על אש בינונית, במשך כ-10 דקות עד שהבצל מזהיב והירקות מתרככים מעט. מערבבים מידי פעם.

מוסיפים את הגבינה הצפתית ומערבבים לתוך התערובת.

מסננים מנוזלים.

מניחים בצק פיצה אחד על נייר האלומיניום בתבנית.

שופכים את תערובת הירקות והגבינה על הבצק ומפזרים באופן אחיד.

מניחים את הבצק השני על גבי התערובת (אם משתמשים בבצק מוכן, יש להקפיד שהחלק העליון של הבצק יפנה כלפי מטה דווקא).

לוחצים מעט את הפיצה להידוק המילוי.

מקפלים וסוגרים את נייר האלומיניום באופן שיעטוף את הפיצה הכפולה.

אופים בתנור בחום של כ-180 מעלות למשך 20-25 דקות.

פותחים את נייר האלומיניום, ומברישים את החלק העליון בשמן זית.

מפזרים באופן אחיד את הגבינה הצהובה.

מחזירים את הפיצה (לא מכוסה) לתנור, ואופים כ-15 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.

פיצה פאי

רוצים לגוון עם מתכונים לפיצה שיפתיעו את כולם לחצו כאן

מר מגש

מייסד האתר והאב הרוחני שלנו. האגדה מספרת שפיצה הייתה המילה הראשונה שאמר כתינוק. מר מגש שולט בכל רזי הפיצה ויודע לענות על כל שאלה שלנו בנושא.

הוסיפו תגובה

רק אתם קובעים

זיתים על הפיצה ?

RSS חדשות מהרשת

  • 30 "דייטים" ב-30 ימים: הצעיר שנפגש בכל יום עם אדם מצליח אחר
    בכך שאתה ממשיך לגלוש באתר הנך מסכים לשימוש שהאתר עושה ב- Cookies, על פי מדיניות הפרטיות ותנאי השימוש המעודכנים. את הריאיון הראשון אנחנו נאלצים לעשות בטלפון. בידודים וגל תחלואה גובר שיבשו את לו"ז הפגיש ...
  • בדקנו: גריל ‏חשמלי מדגם AG301 של נינג'ה
    המותג המוכר בעיקר מתחום הבלנדרים הוציא גריל חשמלי שעושה עבודה לא רעה בכל הנוגע לצלייה ולטיגון באוויר. החסרונות: פונקציית האפייה חלשה, הוא דורש לא מעט מקום על השיש והניקיון יחסית מסובך. המחיר: 1,530-1, ...
  • 30 מקטעי רחובות הפכו למוטי הליכה. למה עדיין מסוכן ללכת בהם?
    שיטוט איטי בשעות הערב בנחלת בנימין, כשהמקטע בין רוטשילד לגרוזנברג נהפך למוטה הליכה, בעדיפות עם הכלבה, יכול להיות חוויה מאוד נעימה. בזמן שהשמש יורדת, מסעדות ממקמות שולחנות עם מפות לבנות ברחוב שעד לפני ...
  • מאכל אחד – ארוחה שלמה
    לפעמים כשהמשפחה מתכנסת או כשבאים כמה חברים ורוצים לפנק אותם בארוחה קלילה, מחפשים רעיון שאפשר להכין בסיר אחד או בתבנית אחת. ארוחה שלמה אך עשירה הכוללת מאכל אחד שכולם יכולים ליהנות ממנו בתנור או על הכיר ...
  • פיצה והצגה: המסעדה האהובה שעברה למשכן לאמנויות הבמה
    האיטלקייה האהובה מצפון אבן גבירול עברה לרחבת מוזיאון תל אביב לאמנות ותיאטרון הקאמרי, למקום שבו פעלה מסעדת חדר אוכל. לעיצוב האורבני דאז נוסף כעת טאבון שמחזק את אווירת הטרטוריה הסיציליאנית, ומכיוון שהחל ...
נגישות