MyPizza.co.il
בסיס לפיצה

מתכון לבסיס פיצה קלאסית בסגנון בקתת הציידים

מתכון לבצק שמרים בסיסי נפוץ. בצק טעים מ-5 מרכיבים בלבד, אך יש להערך מראש לזמן ההכנה וההמתנה הארוכים.

המרכיבים:

2 כפיות שמרים יבשים

½ 2 כפות קמח מנופה

1 כפית מלח

1 כוס מים פושרים

1 כף שמן זית או קנולה

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים 1 כוס מהקמח עם השמרים.

מערבבים פנימה את המלח.

מוסיפים את המים והשמן ולשים במערבל עם וו לישה כ-30 שניות במהירות נמוכה.

אוספים את כל התערובת למרכז ולשים שוב למשך 3 דקות, הפעם במהירות גבוהה.

מוסיפים פנימה את שארית הקמח בהדרגה, תוך כדי לישה איטית.

ממשיכים ללוש במהירות נמוכה כ-10 דקות עד שהבצק חלק ללא גושים.

מניחים את כדור הבצק בקערה משומנת קלות והופכים אותו כך שישומן מכל צדדיו. לחלופין, ניתן להרטיב את הידיים במעט שמן ולמרוח את כדור הבצק מכל צדדיו.

מכסים ומשאירים לתפיחה כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את גודלו.

מוציאים את האויר מהבצק ומצננים אותו במקרר כשעתיים.

מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לשני חלקים.

על משטח מקומח מרדדים את הבצקים לעיגולי בסיס בגודל של כ-30 ס"מ.

מברישים את פני הבצק בשמן זית ומוסיפים רוטב, גבינות ותוספות לפי הטעם.

אופים כ- 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות.

בסיס לפיצה

 

מר מגש

מר מגש

מייסד האתר והאב הרוחני שלנו. האגדה מספרת שפיצה הייתה המילה הראשונה שאמר כתינוק. מר מגש שולט בכל רזי הפיצה ויודע לענות על כל שאלה שלנו בנושא.

הוסיפו תגובה ואולי תזכו בפיצה בחינם

רק אתם קובעים!

בצל על הפיצה?

רוצים פיצה בחינם?!

קבלו מאיתנו עדכונים ואולי נפתיע אתכם עם פיצה בחינם

פיצה סבבה

נגישות