Site icon MyPizza.co.il

מתכון לפיצה שוקולד איכותית

גם חובבי פיצה אוהבים קינוח אחרי הארוחה. אז במקום לוותר על פיצה ולהשאיר מקום לקינוח, הנה השילוב המושלם: פיצה שוקולד

המרכיבים:

1 בסיס פיצה (קנוי או מאחד המתכונים באתר)

2 כפיות חמאה מומסת

1 כוס ממרח שוקולד נוטלה או השחר (אפשר להוסיף עד כוס שלמה, לפי הטעם)

2 כפות נטיפי שוקולד מריר

1-2 בננות בשלות פרוסות לפלחים

30 יחידות מרשמלו

אופן ההכנה:

מניחים (או מרדדים) את הבצק על גבי נייר אפיה (לקוטר של כ-22 סנטימטרים).
יוצרים שקעים בבצק בעזרת האצבעות.

מברישים את הבצק בחמאה.

אופים בתנור ב- 230 מעלות כ- 15 עד 20 דקות, עד שהבצק מזהיב.

מוציאים מהתנור ומורחים מיד את ממרח השוקולד.

מפזרים מעל את פצפוצי השוקולד, הבננות והמרשמלו.

מחזירים לתנור למשך 2-1 דקות, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו משחים בחלקו העליון.

מי שאוהב יכול להוסיף גם כ-2 כפות אגוזים קלויים קצוצים (מלך, לוז או פקאן) או פירות יער.

Exit mobile version