Site icon MyPizza.co.il

מתכון למקלות גבינה איכותיים

כשבא לכם משהו עד שהפיצה תהיה מוכנה.

המצרכים:

400 גרם קמח לבן

6 גרם אבקת אפיה (½ 1 כפיות)

250 גרם חמאה או מרגרינה

1 ביצה

100 גרם שמנת חמוצה

80 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

25 גרם פרג טחון

שומשום

אופן ההכנה:

בקערה עמוקה מאחדים את הקמח ואבקת האפיה עם החמאה/מרגרינה לבצק פירורי.

מוסיפים חלמון ביצה, את השמנת, המוצרלה, והפרג.

לשים מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כחצי ס"מ.

מברישים את הבצק בחלבון ביצה ומפזרים שומשום לפי הטעם.

חותכים את הבצק בגלגלת פיצה למקלות ברוחב של 1 ס"מ ובאורך של 4 ס"מ.

מעבירים את המקלות לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים בחום של 180 מעלות כ- 15 דקות, עד שהמקלונים אפויים בגוון חום-זהוב.

 

Exit mobile version