Site icon MyPizza.co.il

מתכון לפיצה סייקו עם שילובים מטורפים

גם אם אתם משוגעים על הפיצה שלכם ומוכנים לטרוף אותה כל יום, כל אחד חייב שינוי מידי פעם… לפניכם מתכון לפיצה שמתייחדת בבסיס לא שגרתי.

המרכיבים:

לבסיס

1 כוס קמח

1 כפית מלח

1 כפית אורגנו

⅛ כפית פלפל שחור טחון

2 ביצים

שני שליש כוס חלב

¼ כוס בצל קצוץ

לתוספות

1 כוס רוטב לפיצה או רסק עגבניות מעורבב עם אורגנו, פלפל ומלח לפי הטעם

½ 1 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת

½ כוס פטריות

אופן ההכנה:

משמנים ומקמחים קלות תבנית אפיה או מגש אפייה לפיצה בקוטר 30-35 ס"מ.

שופכים לקערה את כל חומרי הבסיס ומערבבים נמרצות (ביד או במערבל ידני) עד שמתקבלת תערובת אחידה.

שופכים לתבנית ומסובבים אותה בהטייה קלה עד שהתערובת מכסה את כל התבנית.

אופים בשליש התחתון של התנור ב- 200 מעלות למשך 20-25 דקות, עד שהבסיס מתייצב ומקבל צבע זהוב.

מוציאים מהתנור.

מורחים בזהירות את הרוטב באופן אחיד על הבצק (אין צורך לצנן את הבצק לפני).

מפזרים את הגבינה והפטריות על הרוטב (ניתן לגוון בתוספות אחרות לפי הטעם).

מחזירים לאפייה בתנור למשך 10-15 דקות, עד שהגבינה נמסה.

 

Exit mobile version