ראשי » פרופסור פיצה » שאלה: איך אני יכול לשדרג פיצה קפואה?

שאלה: איך אני יכול לשדרג פיצה קפואה?

פיצה קפואה

אפשר גם לשדרג פיצה קפואה ולגרום לה להיות טעימה יותר

שאלה:

הילדים בחופש והם אוכלים פיצות קפואות. איך אני יכול לשדרג אותן?  ירון

תשובה:

תשובה: ירון שלום. איזה כיף לשמוע מאבא דאגן 🙂 אכן, פיצה קפואה לא דומה לפיצה שיוצאת מהתנור, אבל זה בהחלט לא אומר שאי אפשר לשדרג אותה.

הבצק:

ניתן למרוח את הבצק במעט חמאה או שמן זית לפני האפיה, בשביל לתת לו טעם עשיר יותר.

גבינה צהובה:

בדרך כלל פיצות קפואות לא מגיעות עם כמות גבינה גדולה, ולעיתים גם עם תחליף גבינה בלבד. ניתן, ואף מומלץ, להוסיף שלל גבינות לפי הטעם (מוצרלה, צהובה, בולגרית וכיוב').

תוספות:

אפשר לפזר על הפיצה שלל תוספות לגיוון הטעם והעשרת התזונה, כגון:

בצל חי או מטוגן , תירס, פלפלים, פטריות, תירס, טונה ועוד, כיד הדמיון הטובה.

בתיאבון!

מר מגש

מייסד האתר והאב הרוחני שלנו. האגדה מספרת שפיצה הייתה המילה הראשונה שאמר כתינוק. מר מגש שולט בכל רזי הפיצה ויודע לענות על כל שאלה שלנו בנושא.

הוסיפו תגובה