ראשי » מתכונים לפיצה » מתכון לפיצה פיתה בסגנון קלאסי עממי

מתכון לפיצה פיתה בסגנון קלאסי עממי

פיצה פיתה

מתכון קלאסי, קל ומהיר הכנה לפיצה-פיתה שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים. פתרון פשוט להכנת ארוחה תוך דקות.

המצרכים:

פיתה

שמן זית

זעתר

גבינה צהובה

קטשופ

תוספות לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום גבוה (אם יש טורבו עם מאוורר- עדיף).

למי שאוהב בצק עבה- לוקחים פיתה ומורחים אותה בשמן זית לפי רצונכם. למי שאוהב בצק דק- יש לחצות את הפיתה לרוחבה כך שמתקבלים שני עיגולים.

מורחים קטשופ לפי הטעם. למבוגרים מומלץ להשתמש בקטשופ חריף או להוסיף קצת תבלין צ'ילי לפיצה.

מניחים על הקטשופ פרוסות גבינה צהובה.

מפזרים תוספות ותבלינים לפי הטעם (לדוגמה: תירס, עגבניות, פטריות, זיתים, טונה, זעתר, תבלין פיצה…)

כעת הכניסו לתנור בשליש העליון לשלוש עד ארבע דקות, עד שהגבינה נמסה והשוליים מזהיבים.

הפיצה מוכנה במהירות, יש להשגיח ולא לשכוח אותה בתנור!

בתאבון!

פיצה פיתה

 

משולשת

משולשת קיבלה את הכינוי שלה על שם סלידתה מכל פיצה שהיא לא משולשת.
מבחינתה פיצה לא משולשת היא חילול קודש. משולשת אחראית שנגיש את כל הכתבות בזמן ונהיה תמיד מעודכנים ועדכניים.

הוסיפו תגובה