ראשי » מתכונים לפיצה » מתכונים לפיצות » מתכון לפיצה ממבצר צ’ון לינוקי

מתכון לפיצה ממבצר צ'ון לינוקי

פיצה

פיצה עשירה ומיוחדת, בטעמים תאילנדים מובהקים. למשקיענים שממש אוהבים אוכל תאילנדי ולא מוכנים לוותר על פיצה, או כאלה שממש אוהבים פיצה אבל לא מוכנים לוותר על אוכל תאילנדי…  😉

המרכיבים:

בסיס מוכן לפיצה (קנוי או מאחד המתכונים באתר), לא אפוי.

לרוטב

שני שליש כוס חמאת בוטנים קלאסית

3 כפות רוטב הויסין תאילנדי

2 כפות חומץ אורז

1 כף שמן שומשום

לתוספות

1 כוס גבינת מונטריי ג'ק

1 כוס ריבועי טופו

¼ כוס בצל ירוק קצוץ

1 כוס נבטי שעועית

תבלין פלפל צ'ילי יבש גרוס או פלפל חלפיניו לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.

מפזרים/מורחים את הרוטב באופן אחיד על בסיס הפיצה.

מפזרים את הטופו והבצל הירוק על בסיס הפיצה באופן אחיד.

מפזרים מעל את הגבינה באופן אחיד.

אופים בתנור בחום של 230 מעלות, כ- 15-12 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.

מוציאים את הפיצה מהתנור.

מפזרים על הפיצה את נבטי השעועית ומתבלים בפלפל צ'ילי.

פיצה

 

 

משולשת

משולשת קיבלה את הכינוי שלה על שם סלידתה מכל פיצה שהיא לא משולשת.
מבחינתה פיצה לא משולשת היא חילול קודש. משולשת אחראית שנגיש את כל הכתבות בזמן ונהיה תמיד מעודכנים ועדכניים.

הוסיפו תגובה