ראשי » מתכונים לפיצה » מתכון לפיצה פסטו ורדה מכפרי איטליה

מתכון לפיצה פסטו ורדה מכפרי איטליה

פיצה פסטו

טעמים של ניו מקסיקו, חריפים ועשירים. כל המרכיבים הם בעלי נוכחות ומשתלבים יחד ליצירת שילוב לוהט וארומה ייחודית.

המרכיבים:

בסיס בצק לפיצה (קנוי או ביתי)

לרוטב:

1.5 כוסות כוסברה קצוצה

1.5 כוסות פטרוזיליה קצוצה

2 שיני שום

1 פלפל חלפיניו מנוקה מגרעינים, פרוס

1 בצל ירוק קצוץ

1 כף מיץ לימון

½ כוס שמן זית

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

תוספות:

2 פלפל אנהיים (פלפל ירקן) ירוק חריף, מנוקה מגרעינים ופרוס

5 עגבניות ירוקות מקולפות, שטופות ופרוסות

4 עגבניות שזיף פרוסות ומסוננות מנוזלים

1 בצל סגול פרוס דק

מלח ופלפל גרוס

1 כף אורגנו טרי קצוץ (או חצי כפית אורגנו מיובש)

2 כוסות גבינת מונטריי ג'ק או צ'דר, מגוררת

אופן ההכנה:

שמים את כל מרכיבי הרוטב (חוץ ממלח ופלפל שחור) במעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד שמתקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.

מניחים את הבצק על תבנית פיצה או תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

מפזרים באופן אחיד את הרוטב על הבצק.

מפזרים את כל התוספות באופן אחיד על הפיצה.

מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו.

מפזרים את הגבינה באופן אחיד על הפיצה.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק מזהיב.

פיצה פסטו

נינג'ה מרגריטה סלייס

מסתורית ולא נוטה לדבר הרבה, מוכנה לנסות כל פיצה וכל תוספת ולא מפחדת משום אתגר.
חובבת בצק דק ואוהבת להוסיף לפיצה שלה זחוק. נינג'ה מרגריטה סלייס אחראית לטעום כל פיצה באשר היא, ללא פחד וללא חרטות.

הוסיפו תגובה