ראשי » חומרי גלם וכלים לפיצה » מהיום אתם יכולים לקחת פיצה לעבודה

מהיום אתם יכולים לקחת פיצה לעבודה

כלי לפיצה

מכירים את זה שהזמנתם פיצה ונשאר משולש? או שניים, או יותר? (אם, נניח, לא הייתם ממש רעבים, אחרת לא ברור איך השארתם משהו).

ואז אתם בבעיה – איך מאכסנים את מה שנשאר? המגש לא נכנס במקרר, וגם אם כן, הוא תופס המון מקום מיותר. לערום אותם בכלי אחר? לעטוף צלחת בניילון? ומה עושים כשרוצים לאכול וצריך לחמם???

אז יש מי שחשב ומצא פתרון לכל הבעיות הללו! "שומר הפיצה" – קופסת פלסטיק לאפסון וחימום פיצה, המגיעה עם חלוקה פנימית להפרדה נוחה של המשולשים, וגם מגשון פנימי נשלף לאפסון שני משולשים נוספים (ארבעה בסך הכל).

הקופסה אטומה לאויר, ניתנת לחימום במיקרוגל ולרחיצה במדיח הכלים.

משולשת

משולשת קיבלה את הכינוי שלה על שם סלידתה מכל פיצה שהיא לא משולשת.
מבחינתה פיצה לא משולשת היא חילול קודש. משולשת אחראית שנגיש את כל הכתבות בזמן ונהיה תמיד מעודכנים ועדכניים.

הוסיפו תגובה