ראשי » מתכונים לפיצה » מתכונים לפיצות » מתכון לפיצה ברוקולי ופטריות בסגנון הנסיך גונדאר

מתכון לפיצה ברוקולי ופטריות בסגנון הנסיך גונדאר

פיצה ברוקולי ופטריות

לא יודעים איך לשכנע את הילדים לאכול ירקות? נסו את הפיצה הזו…

המרכיבים:

1 כף שמן זית

2 כפות פטריות טריות קצוצות

1 בצל בינוני קצוץ

1 כוס ברוקולי קצוץ (מופשר משקית או מבושל, מסונן מנוזלים)

1 כוס רוטב פיצה או רוטב ספגטי

1 בסיס מוכן לפיצה (ניתן לקנות בצק מוכן או למצוא תחת הקטגוריה "בצק פיצה" מספר רעיונות)

1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

במחבת רחבה מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית עד שהם מתרככים.

מוסיפים את הברוקולי ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים מתאדים.

מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

מניחים את הבצק בתבנית פיצה משומנת. בסיס מוכן ניתן להניח על נייר אפיה משומן במקום תבנית פיצה.

מורחים את התערובת מהמחבת על הבסיס באמצעות כף, יש להשאיר שוליים של כ-2 ס"מ.

מפזרים מעל את הגבינה באופן אחיד.

אופים כ-15 דקות עד שהגבינה נמסה והבסיס מזהיב.

פיצה ברוקולי ופטריות

 

משולשת

משולשת קיבלה את הכינוי שלה על שם סלידתה מכל פיצה שהיא לא משולשת.
מבחינתה פיצה לא משולשת היא חילול קודש. משולשת אחראית שנגיש את כל הכתבות בזמן ונהיה תמיד מעודכנים ועדכניים.

הוסיפו תגובה